Ballisztikus üveg

Gömbgátló, Meghatározás

Tartalom

  Xi'an Parri Ellenőrző Technológiai Co.

  Updated: Sep 23, Mi a különbség az üreges tömítésű gömbcsap és az üreges zárószelep között? Megjelenés és szerkezet Az üreges tömítésű kapu szelepének szerkezete bonyolultabb, mint a gömbtömítésű gömbgátló gömbgátló.

  gömbgátló

  Megjelenésétől kezdve az üreges tömítéssel ellátott kapu szelepe magasabb, mint az azonos gömbgátló gömbtömítésű gömbcsap, és az üreges tömítésű gömbcsap teljes hossza hosszabb, mint a csuklós tömítésű kapu szelepé.

  Teljesítmény Az üreges tömítésű földgömb szelepének tárcsa egy adott helyen maradhat a mozgásban, ha fojtótárcsává változtatják az gömbgátló szabályozásához, míg a csuklós tömítés helmint fertőzés statisztikák szelepe csak teljesen nyitott vagy teljesen zárt állapotban használható.

  gömbgátló

  Ezen túlmenően, mivel gömbgátló orrtömítésű zárószelep csak akkor lehet teljesen nyitva és teljesen zárva, amikor teljesen nyitva van, a közeg áramlási ellenállása a testben majdnem 0. Az áramlási ellenállás szempontjából, amikor az orrtömítésű zárószelep teljesen nyitva van nyitva van, az áramlási ellenállás kicsi, az üreges tömítésű gömbszelep nagy áramlási ellenállással rendelkezik.

  Melyek az izzítási lépések az egyenes varrású acélcsövekhez? Dec 02, Kisméretű átmérőjű hegesztett csövek gyártásakor az API tanúsítóüzem kínai lágyításánál az acélcsövet melegítik egy bizonyos hőmérsékletre, ezen a hőmérsékleten tartják, majd lassan lehűtik szobahőmérsékletre.

  Az üreges tömítésű gömbcsap áramlási ellenállása szerese a gömbtömítő zárószelepének. Tömítés A Bellow Seal Globe szelepnek csak egy tömítő felülete van, a tárcsa csak akkor érinti a tömítőfelületet, ha teljesen zárva van, ezért a tömítőfelület kopása nagyon kicsi. Az orrtömítésű kapuszelepet az ék két oldala gömbgátló, az ék és az ülés tömítőfelületei mindig érintkeznek és egymáshoz dörzsölődnek, így a tömítőfelületek könnyen viselhetők.

  • Mi a különbség az üreges tömítésű gömbcsap és az üreges zárószelep között?
  • A teljes vastagság általában meghaladja a 20 mm-t, és a magasabb követelményekkel rendelkező golyóálló üveg teljes vastagsága elérheti az 50 mm-t is.
  • Hány szemölcs fordulhat elő

  Telepítés és áramlási irány Az üreges zárószelep mindkét irányban azonos. A beépítéshez nincs szükség be- és kimeneti irányra, és a közeg mindkét irányban áramolhat.

  gömbgátló

  Az orrtömítésű gömbszelep egyirányú áramlással rendelkezik, és szigorúan a szeleptesten lévő nyíl által jelzett irányba kell felszerelni. Parria működtetett szelepek, működtetők és tartozékaik teljes választékát kínálja.

  Ha bármilyen kérdése van, vagy kérdése van velük kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: sale xaparri.