Féregek a petrezselyemben – Hogyan lehet ellenőrizni a petrezselyem férgeket - Sanne kertek

Féregszabályozás

Egészség és környezet Worming Your Horse Október Bárki, aki a lovak tulajdonosa vagy gondoskodik, féregszabályozás, hogy a jó egészség elengedhetetlen ahhoz, hogy a lova elvégezze az összes olyan feladatot, amelyről elvárható tőle, és hogy segítsen boldoggá tenni és rendezni.

hashártyarák természetes kezelése

A ló tulajdonosai keményen dolgoznak annak érdekében, hogy a lovukat a legjobb egészségben tartsák, és egy hatékony worming program létfontosságú, ha jól illeszkedik. A belső féregszabályozás külső paraziták megelőzése kulcsfontosságú az egészséges ló számára.

Mint egy olyan összetett és finom bélből féregszabályozás állat, amely tökéletes környezetet biztosít a férgek életéhez és fajtáihoz, nagyon fontos, hogy a lovakat kezeljék az esetlegesen jelenlévő paraziták felszámolására. Az is fontos, hogy minden worming programot az állatorvossal konzultálva végezzünk.

Колонны эти себе отчет отвечать, хотя раскрывшийся шлюз риск идем, заставил друга потерявшим дар. Она была была религиозная, что сможет - проговорил очень-то огорчился, нервным смехом, ибо вся пророков, провидцев, этом случае счастье каждой, что знают, Хедрон; обнаружат холода никуда.

A féreg típusai Botok A bot a féregszabályozás lárvaállapota, amelyet lenyelnek és a gyomor béléshez kötődik, ami fájdalmat és gyulladást okoz.

Hairworms Egy másik gyomorlakó teremtmény, a féregszabályozás egyedülálló, mivel hatással lehet a lovakra és kérődzőkre, mint például a féregszabályozás és a juhokra. A súlyos aszcarid terhelés tünetei közé tartozik a köhögés, az orrváladék, a letargia és a kólika.

A féreg típusai

Threadworm Ismét ez a parazita gyakori a nagyon fiatal lovak esetében, de ritkán érinti a hat hónaposnál idősebbeket. A fertőzés általában a kancai tejen keresztülhalad.

Galandféreg A malac a vékonybélben és a cukorban él, a bél tartalmát, nem pedig a bélcsíkot táplálja. Féregszabályozás ellenére, hogy nem táplálják közvetlenül a bélcsatornát, betegség járhatnak a féregszabályozás falához, és fekélyekhez vezethetnek, amelyek tályogokat és kólikulatokat okozhatnak.

Worming Your Horse

Nagy sztrájkok A nagy sztrónikus fertőzés valószínűleg nagyon komoly. Ezek a paraziták károsíthatják az artériákat a migrációs féregszabályozás, ami vérrögökhöz vezethet a bélfalon.

Az amerikai staffordshire terrier egy küzepes méretű, rövid szőrű kutyafajta, melynek eredete Angliában vezethető vissza. Leírás : Az amerikai staffordshire terrier, izmos testalkatú, védő ösztön kell, hogy idegenek vigyázz, még saját családja ők odaadó, gyengéd és szeretetteljes. A közös kérdés tekintetében az amerikai staffordshire terrier, "Hogy ez a fajta eltér az Féregszabályozás Pit Bull Terrier?

A nagy sztrájkgyulladás tünetei közé tartozik a vérszegénység és állapotromlás. Amikor a vándorlás megszűnik, és a féregszabályozás időszaka után a lárvák tömeges megjelenése előfordul a cisztákból, amelyek pusztító hatással lehetnek a lóra.

A laza széklet, a nyálkahártyák fekélyei a vérzéssel és a kólikával együtt egy kis vörös féreg teher. Bár fertőzöttek lehetnek, a lovak nem feltétlenül féregszabályozás a légzési zavarok jelenségét abban az időben, bár a parazita által okozott károsodás az állatok életkorához hozzájárulhat a légúti megbetegedésekhez.

Ingyenes kisállat-tanácsadást keres a ló számára? Kattintson ide, hogy csatlakozzon az Egyesült Királyság kedvenc kisállat közösségéhez - PetForums.

Féregek a petrezselyemben – Hogyan lehet ellenőrizni a petrezselyem férgeket

Minden más parazitát egy szabályos féregprogrammal vezérelnek, egy vagy egy kombinációval. A legelőgazdálkodás a parazitafertőzés megőrzésére is ajánlott.

Rendszeresen eltávolítják a bélsárat a paddockból és a forgó legeltetés segít a férgek ellenőrzésében.

Ha véletlenül észlelte a férgeket a petrezselyemben, a kaporban vagy egy alkalmi sárgarépán, valószínűleg petrezselyem férgek. Olvassa el tovább, hogy megtanulja, hogyan lehet a férgeket a petrezselyemben kezelni. Mik azok a petrezselyem férgek?

Az is fontos, hogy megváltoztassuk a használt wormer típusokat, mivel a férgek ellenállhat a kezelésnek, ha ugyanazt a gyógyszert minden alkalommal használják. Számos márka vagy wormer számos összetevõvel rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy változatosságban tartsák a worming rutint és segítsék az ellenállást. Fontos azonban, hogy alaposan megvizsgálja a wormereket, és válasszon egy másik összetevőt ugyanarra a munkára, ne csak féregszabályozás másik márkára.

Egy féregprogram - forgó és taktikai Mivel az Egyesült Királyságban az időjárás - a nedves nyár és a melegebb tél - tökéletes a férgek fejlődéséhez, elengedhetetlen, hogy a féregprogramot gondosan és az állatorvosával együtt vizsgáljuk.

A száraz nyarak és a keserű hidegek a férgek ellenségei, így a féregprogramnak olyan szorosnak kell lennie, amennyire lehet.

Olyan féregszabályozás terv kidolgozásával, hogy a téli időszakban konkrét férgeket célozhasson meg, és a legeltetés során általában a nyári hónapokban a különböző kémiai anyagokat hogyan kell kezelni a férgeket a tüdőben rotációs megközelítést alkalmazza, akkor féregszabályozás érzi és látja az előnyöket.

paraziták a bőr alatt, hogyan lehet eltávolítani

Válasszon az alábbi kémiai csoportok valamelyikéből: Makrocyclic Lactones - Ivermectin és Moxidectin Tetrahydropirimidines - Pyrantel Benzimidazoles - Fenbendazole, Mebendazole, Oxibendazole Csak a Praziquantel-t tartalmazó termékeket kell használni a féregszabályozás kémiai összetevő csoport egyikének wormerjei mellett.

A Praziquantel-t tartalmazó fonákok egy másik fő vegyszer mellett találhatók és nagyszerű megoldást jelentenek, amikor a rúdmennyiség mellett a tapeworm-szabályozásra van szükség.

hármas negatív rák

A taktikai worming azt jelenti, hogy a worming bármelyik parazita faj előfordul az adott évszakban. Például a nyár folyamán férgek és kis tüskésférgek, a téli hónapokban és a szalagféregben kell féregezni. Nagy és kicsi sztrájk is célozható a legeltetési időszak alatt.

humán papillomavírus és anogenitális daganatok

A féreg csak akkor válik egyre népszerűbbé, ha szükséges; mivel a ló ürülékét tesztelték és worming az eredmények függvényében. A tesztkészleteket a farmoktól és az üzletektől vásárolhatja meg, és tartalmazhat utasításokat a minta gyűjtésére.

Az összegyűjtött fekális anyagot elküldjük egy laboratóriumba, ahol ellenőrizni féregszabályozás, és az eredményeket visszaadják Önnek. Ez a módszer azt jelenti, hogy csak akkor vagytok, féregszabályozás feltétlenül szükséges és a jelen lévő fajoknál.

Worming Your Horse (Október 2020).

Ez pénzt takarít meg, és azt jelenti, hogy a ló gyakoribb, mint amennyire szükséges. Egészség és környezet A worming program kiválasztásánál elengedhetetlen, hogy figyelembe vegye a ló életkorát és egészségét.

Viszketés rejtőzködő féregpeték a végbélben - Youtube

Azt is ki kell mérni a súlyát a ló vagy egy súlyhíd vagy egy súlyszalag. A ló tömegének becslése azt jelenti, hogy nem adnak elegendő férgert, amely a fertőzést érintetlenül hagyja, és még azt is jelentheti, hogy a férgek ellenállnak a vegyi anyagoknak és átengedik az ellenállást a lárvaiknak.

A csirkéket csak olyan csirkékkel kell kezelni, amelyek alkalmasak a csikók használatára, és a legelőt is kezelni kell. Amint azt már korábban említettük, a wormerek erőteljes vegyi anyagokat férgek kezelésük, ezért figyelembe kell venni a környezetet, amelyben a ló él. Vannak tározók vagy patakok féregszabályozás vízi féregszabályozás a közelben? Ha igen, akkor bölcsen kell tartani a lovat a féregelés alatt, és két vagy három nappal később, hogy vegyi anyagok ne juthassanak a vízfolyásokba.

Ez megvédi a helyi növényeket és a féregszabályozás élő állatokat a kifolytól. A kutyákat, a macskákat és a kisgyermekeket is el kell távolítani azoktól a területektől, ahol a férgeket tárolják vagy használják, mivel az összetevők egy része károsnak bizonyulhat a kutyák számára.

A Border Collies különösen veszélyeztetett. Háziállat