Hírek, információk

Teniszfüzet

Tartalom

  ON Észak-dunántúli Áramhálózati Teniszfüzet. A füzetben láthatóak az igénybe vehető időpontok is. A jelentkezési rend betartását kérjük mindenkitől, aki igénybe veszi a pályákat. Kérünk Mindenkit, hogy különösen ügyeljen a pálya bőséges locsolására játék előtt, után. A Sportkör számára megállapított kedvezményes árat kell kifizetni a játék alkalmával, a díj másik részét a Sportkör fizeti ki utólag.

  Tenisz és fallabda lehetőségek a "szabadtéri" szezonban Hírek, információk Tenisz és fallabda lehetőségek a "szabadtéri" szezonban Tisztelt Sportköri Tagok!

  Az alábbiakban felsorolt pályákon van lehetőségetek teniszezni. A pálya kulcsa az E.

  E-mail Megjelent: Az orvos teniszezők elmúlt hétvégén rendezett

  ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. A jelentkezési füzet az E.

  hpv impfung kosten erwachsene

  Marcal Teniszcentrum A Marcal Teniszcentrumban továbbra is lehetőség van a tenisz- és fallabdapályák, valamint a bowlingpályák kedvezményes igénybevételére.

  Itt található a Marcal Teniszcentrum által a szabadtéri időszakra vonatkozó, Sportköri tagjaink teniszfüzet esetén alkalmazott tenisz, illetve fallabda árakat, és a foglalásokra vonatkozó feltételeket.

  hogyan jelennek meg a papillómák a nőknél

  A teniszfüzet szereplő összegekből mind a tenisz, mind a fallabda esetében óránként Ft-ot átvállal a Sportkör, így a pályabérlőnek sportköri tagnak a fájlban szereplő összegnél Ft-tal kevesebbet kell fizetnie. A jelentkezésnél meg kell adni a tagsági igazolvány számát is, illetve jelezni kell a Sportköri tagságot.

  A korábbiakhoz hasonlóan teniszfüzet igénybevételt aláírással kell igazolni, amely alapja a Teniszcentrum és a Sportkör közötti elszámolásnak, így a fontos a beírt összegek ellenőrzése az aláírás előtt. A Sportköri tagoknak a konditerem, a szauna, és a későbbiekben -a jelenleg építés alatt lévő- medence használata ingyenes. A pályák igénybevétele során a helyi szabályokat be kell tartani.

  képmutatók és paraziták winston mcanuff

  Bővebb általános információk a Marcal Teniszcentrum honlapján találhatóak www. Jó sportolást!